UA-76105639-1

De taal van de ondernemer

Mulder MKB Advies is een financiële dienstverlener voor ondernemers en ondernemingen. Het klantbelang staat bij ons centraal en we communiceren in de taal van de ondernemer. De ondernemer voelt zich gehoord. Wij nemen de tijd, luisteren en adviseren van daaruit. We helpen bij de uitwerking van de plannen, we zijn kritisch en blijven in de verdere ontwikkeling van de onderneming de vinger aan de pols houden. Door permanente scholing borgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening en houden onze kennis op peil.

Al zijn gehele loopbaan staat Jos Mulder als adviseur in verbinding met ondernemers. In eerste instantie als accountant bij diverse accountantskantoren en vervolgens als accountmanager bedrijven bij de Rabobank.

Als bedrijfsadviseur staat hij nog dichter bij de ondernemer en combineert hierbij zijn kennis op zowel het accountants- als het bancaire vlak. Deze brede kennis en ervaring zet hij binnen Mulder MKB Advies in om mensen/ondernemingen te helpen hun dromen en zakelijke doelen te verwezenlijken.

Wilt u hem persoonlijk ontmoeten? Neem contact op.